Доступність посилання

ТОП новини

У Криму повністю знеструмлені 19 населених пунктів – «Крименерго»


В анексованому Росією Криму повністю знеструмленими залишаються 19 населених пунктів, заявив «глава компанії» «Крименерго» Віктор Плакида на нараді в російському уряді Криму 26 листопада, повідомляє проект Радіо Свобода «Крим. Реалії».

За словами Плакиди, ввечері 25 листопада таких населених пунктів було 335. Плакида зазначив, що скоротити число знеструмлених селищ стало можливим завдяки допомозі російських енергетиків, бригади яких прибули на півострів.

У Криму 22 листопада через пошкоджених опор ЛЕП в Херсонській області в 00:25 зупинилася подача електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України.

Півострів зараз забезпечується електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації, а також дизельними генераторами, завезеними з Росії після анексії півострова в 2014 році. Однак цих потужностей не вистачає.

Найгірша ситуація з електропостачанням в Керчі, Щолкіні, на півночі Криму, в Бахчисарайському, Чорноморському, Роздольненському, Первомайському районах.

XS
SM
MD
LG