Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: бойовики з стрілецької зброї і кулеметів обстріляли українських військових в Пісках


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО повідомляють, що сьогодні проросійські бойовики застосовували стрілецьку зброю і великокаліберні кулемети проти українських опорних пунктів в Пісках.

«Дев’ять разів окупанти відкривали вогонь по наших опорних пунктах в Пісках. Противник застосовував стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети. Працював тут і ворожий снайпер. Порушення режиму тиші зафіксовані також в районі Опитного та шахти Бутівка», – повідомляють у прес-центрі штабу.

Українські військові зазначають, що на Світлодарській дузі біля Новгородського сепаратисти обстріляли позиції сил АТО з автоматичного гранатомета та БМП.

За даними штабу, по українських укріпленнях біля Зайцева бойовики вели вогонь з гранатометів та міномета.

З початку доби проросійські сепаратисти 19 разів обстріляли позиції сил АТО.

В угрупованні «ДНР», яке визнане в Україні терористичним, заявляють, що минулої доби українські військові 75 разів обстріляли територію, яку нині тимчасово контролюють сепаратисти, в угрупованні «ЛНР» про обстріли не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG