Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: український військовий поранений у зоні АТО за минулу добу


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України за минулу добу один український військовослужбовець був поранений, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

«НЗФ практично без перерви обстрілювали сили АТО після заходу сонця з гранатометів, великокаліберних кулеметів. Унаслідок одного з таких обстрілів один український воїн був поранений, інших втрат не було», – сказав він.

За словами Лисенка, ситуація в зоні проведення операції загострюється.

Натомість бойовики на сході України звинуватили військових ЗСУ в обстрілах. Зокрема, в угрупованні «ДНР», що контролює частину Донецької області, заявили про обстріл Зайцева біля Горлівки, передмість Донецька. За даними сепаратистів, був поранений один бойовик. В угрупованні «ЛНР», що контролює частину Луганщини, заявили про обстріл поблизу селища Калинове. Жертв і постраждалих, за повідомленням, немає.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG