Доступність посилання

ТОП новини

КМДА: у Києві 44 людини перебувають в реанімаційних відділеннях з діагнозом грипу


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Києві 44 людини перебувають у реанімаційних відділеннях з діагнозом грипу, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

«Станом на 27 січня в установах охорони здоров’я, у складі яких функціонують інфекційні, терапевтичні та пульмонологічні відділення, на стаціонарному лікуванні перебуває 665 хворих на ГРВІ та 279 хворих на грип. З 279 хворих на грип 235 осіб отримують лікування в умовах відділень та 44 людини перебувають в реанімаційних відділеннях», – мовиться в повідомленні.

У КМДА зазначають, що кількість госпіталізованих до стаціонарів Києва дещо збільшилася – на 111 хворих, а за минулу добу у Києві зареєстровані 7 559 хворих на грип та ГРВІ.

Станом на 26 січня у Києві від початку епідемічного сезону від ускладнень від грипу померли 19 людей.

У Міністерстві охорони здоров’я заявляють про епідемію грипу в Україні. За даними відомства, на сьогодні в 18 областях епідемічний поріг перевищений, наразі найбільший рівень захворюваності на грип зафіксували у Рівненській області. Не перевищено епідпоріг у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Одеській, Миколаївській і Харківській областях.

За даними МОЗ, станом на 26 січня від початку епідемічного сезону 83 людини померли через захворювання грипом. У міністерстві наголошують, що летальні наслідки є результатом пізнього звернення за медичною допомогою.

XS
SM
MD
LG