Доступність посилання

ТОП новини

Голова Донецької ВЦА доповість президенту про ситуацію в Авдіївці


Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив в суботу, що після відвідин Авдіївки і розмови з солдатами на передовій обговорить питання військових із президентом. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Промзона Авдіївки – зараз це одна з найбільш гарячих ліній обстрілу з боку проросійських бойовиків. Територія нагадує декорації для постапокаліптичного фільму. Сьогодні побував у наших хлопців, які тримають передову. Спальні мішки, каремати, побутові речі стануть у нагоді. Обговорили і більш вагомі питання військового характеру. Найближчим часом результати розмови озвучу президенту під час особистої зустрічі», – написав Жебрівський.

Він також повідомив, що у суботу жителям Пісків передали гуманітарну допомогу. Жебрівський зауважив, що найбільше на лінії розмежування люди потребують будівельних матеріалів.

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко сьогодні повідомив, що протягом минулої доби Авдіївка, а також Зайцеве Донецької області залишалися найбільш гарячими точками на Донбасі. Про інтенсивні обстріли в цьому районі військові повідомляють з березня.

XS
SM
MD
LG