Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики активізували обстріли з настанням сутінок – штаб АТО


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу антитерористичної операції на сході України повідомили, що після зменшення кількості обстрілів удень 12 червня підтримувані Росією бойовики на Донбасі активізували обстріли з настанням сутінок.

«Зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, із них 27 на Донецькому, 12 на Маріупольському та один на Луганському напрямках», – інформують українські військові.

«На Донецькому напрямку пізно увечері під мінометним вогнем опинились позиції Збройних сил України поблизу Авдіївки, Ленінського та Новгородського, а з озброєння БМП та зенітних установок супротивник обстріляв укріплення поблизу Троїцького, Новгородського та Луганського», – додають у штабі АТО.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують у нічному обстрілі Горлівки, Донецька та Макіївки.

В угрупованні «ЛНР» не наводять повідомлень про події минулої доби.

Сторони конфлікту ще не оприлюднили даних про свої втрати 12 червня.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже багато разів проголошували режим припинення вогню, але домовленості щоразу порушуються, в тому числі й із застосуванням важких озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях одна одну й заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG