Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко привітав поліцейських з професійним святом


Петро Порошенко ©Shutterstock
Петро Порошенко ©Shutterstock

Президент України Петро Порошенко привітав поліцейських з професійним святом.

«Наша поліція – символ незворотних змін в Україні! Зі святом вас, правоохоронці!» – написав Порошено на своїй сторінці в Facebook.

В опублікованому на сайті президента офіційному привітанні, Порошенко називає Національну поліцію одним з вагомих досягнень країни.

Він переконаний, що поліцейські й далі будуть ефективно виконувати свої обов’язки, забезпечуючи правопорядок і спокій.

Водночас глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе зазначила, що сьогодні важливо «зробити перші підсумкиспільної роботи і разом подивитися в майбутнє».

«Яким був цей рік? Чи був легким? Однозначно – ні. Так, у нас були помилки, але є і багато досягнень. Цей рік став тим міцним фундаментом, на якому ми, цеглина за цеглиною, побудуємо нову поліцію оновленої України. Майже половина держави повірила в нову поліцію і нашу здатність слугувати суспільству. І цей факт суттєво збільшує рівень нашої відповідальності перед людиною, суспільством і державою», – йдеться у її привітанні, опублікованому на сайті МВС.

Порошенко заснував День Національної поліції 4 серпня.

Патрульна поліція в Україні створюється, відповідно до закону про Національну поліцію, на місці попередніх патрульно-постової служби міліції і державної автоінспекції. Робота нової патрульної поліції в Україні розпочалася 4 липня 2015 року в Києві.

XS
SM
MD
LG