Доступність посилання

ТОП новини

В угрупованні «ЛНР» повідомили, що загрози життю Плотницького немає


Ігор Плотницький
Ігор Плотницький

Загрози життю ватажка угруповання «ЛНР» Ігоря Плотницького немає, стан його здоров’я – стабільний. Про це повідомляють в суботу сайти луганських сепаратистів з посиланням на «голову Ради міністрів республіки» Сергія Козлова.

«Сьогодні о 7:50 було скоєно замах на главу «ЛНР». Факти на місці події свідчать про те, що це – терористичний акт… Наразі стан здоров'я Плотницького Ігоря Венедиктовича стабільний, загрози життю немає», – повідомив Козлов.

Вранці 6 серпня суботу в контрольованому проросійськими сепаратистами Луганську невідомі особи влаштували вибух біля автомобіля ватажка угруповання «ЛНР» Ігоря Плотницького. Повідомлялось, що крім нього, було поранено ще кількох осіб, пошкоджено фасади прилеглих будівель.

Ігор Плотницький називає себе головою так званої «Луганської народної республіки», територій, незаконно захоплених під час бойових дій проросійськими сепаратистами в Луганській області України. В Україні це угруповання визнане терористичним.

Україна і Захід звинувачують Росію у підтримці проросійських сепаратистів на Донбасі. Москва ці звинувачення відкидає, заявляючи, що на Донбасі немає російських військових, але є «добровольці».

XS
SM
MD
LG