Доступність посилання

ТОП новини

Через обвалення будинку в Одесі загинув молодий чоловік


Місце обвалення будинку в Одесі, 13 жовтня 2016 року
Місце обвалення будинку в Одесі, 13 жовтня 2016 року

У Малиновському районі Одеси у четвер вдень в результаті обвалення будинку загинув чоловік 1995 року народження. Як передає кореспондент Радіо Свобода, обвал стався на вулиці Генерала Цвєтаєва, 80, в районі, який одесити називають Молдаванкою.

Через обвалення будинку в Одесі загинув молодий чоловік
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:34 0:00

21-річний чоловік був родом не з Одеси, а області. Він мешкав із подругою в приміщенні, прибудованому до двоповерхового будинку, стіна якого і обвалилася. Повідомлень про інші жертви руйнування немає.

За даними рятувальників, прибудова була зведена із вапняку, який при тривалій вологості розбухає і з часом руйнується.

Попередня причина обвалу будівлі – порушення норм при будівництві. Додаткові обставини наразі з’ясовують представники Держслужби з надзвичайних ситуацій та представники районної влади міста. На місце події прибув голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

Упродовж минулого і сьогоднішнього дня в Одесі спостерігаються складні погодні умови. Через шторм, що пройшов там, вже загинули три людини, зокрема 11-річна дитина. Також були знеструмлені понад тисяча житлових будинків, впало майже 700 дерев. Влада міста повідомила, що лише за минулу добу в Одесі випало 4 місячні норми опадів.

XS
SM
MD
LG