Доступність посилання

ТОП новини

Луценко заявляє, що не володіє будинком у Києві


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що ані він, ані його родина не має будинку в Києві. Так він відреагував на заяву народного депутата від БПП Сергія Лещенка про те, що генпрокурор є власником «величезного будинку в центрі Києва».

«Прочитав чергову фантазію депутата Лещенка на УП про те, що в мене є «величезний будинок в центрі Києва», оформлений на бухгалтера моєї дружини. Офіційно заявляю: ніяким будинком у Києві ні я, ні члени моєї родини не володіють. Ховати свої статки за жінками залишається виключною прерогативою Лещенка», – написав Луценко у Facebook. Він додав, що має намір вчасно заповнити і подати електронну декларацію про свої статки.

В інтерв’ю «5 каналу» 23 жовтня Лещенко заявив, що чинний генпрокурор має будинок у центрі Києва, оформлений на бухгалтера його дружини. Він сказав про це, коментуючи скандал довкола купівлі ним житла у Києві.

«Якби я щось хотів приховати, я б це зробив, як роблять наші відомі політики, президенти, міністри – оформлюють це на підставних осіб, на офшорні компанії, на якихось невідомих родичів, потім це губиться десь в реєстрах; на бухгалтера, як генпрокурор це робить», – сказав Лещенко.

XS
SM
MD
LG