Доступність посилання

ТОП новини

Сакварелідзе облили зеленкою у Харкові


Давід Сакварелідзе (©Shutterstock)
Давід Сакварелідзе (©Shutterstock)

Екс-заступника генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе у Харкові облили зеленкою, повідомив голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, виклав фото Сакварелідзе з обличчям у зеленці.

«Давіду Сакварелідзе після виступу перед студентами у Харкові на вулиці виплеснули в обличчя зеленку. Мабуть тітушки обожнюють Halloween. Варто все ж боротися, щоб у Halloween не перетворилися всі 365 днів на рік», – написав Саакашвілі 1 листопада у Facebook.

Цю інформацію підтвердив і сам Давід Сакварелідзе.

«Господарі харківських тітушок наївно вважають, що таким чином можна зупинити і закрити рот мені і таким як я! Напевно вони хотіли показати, хто тут головний і на чию територію не варто сунутися. Хочу їх розчарувати: так просто ми не здаємося, нас такими витівками не залякати», – зазначив Сакварелідзе у Facebook.

Невідомо чи звертався Давід Сакварелідзе до поліції щодо цього інциденту. Поліція наразі не коментувала ситуацію.

29 березня генеральний прокурор України Віктор Шокін підписав наказ про звільнення заступника генпрокурора – прокурора Одеської області Давіда Сакваралідзе з органів прокуратури. Сакварелідзе назвав своє звільнення зачисткою від тих, хто готовий боротися з корупцією.

У липні він, а також депутати парламенту Віктор Чумак, Наталія Новак та екс-заступник генпрокурора Віталій Касько оголосили про початок створення нової політичної партії «Хвиля».

XS
SM
MD
LG