Доступність посилання

ТОП новини

Після затримання на хабарі одного з посадовців у приміщенні Львівської міськради тривають обшуки – СБУ


У Службі безпеки України повідомили, що після викриття на хабарництві начальника одного з управлінь Львівської міської ради у приміщенні установи відбуваються обшуки. Про це йдеться в повідомленні на сайті СБУ.

У відомстві уточнили, що співробітники СБУ та військової прокуратури затримали посадовця у центрі Львова під час отримання хабара у 80 тисяч гривень.

«Чиновник регулярно отримував «відкат» від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста. Співробітники спецслужби з’ясували, що за вже укладені угоди на майже 2 мільйони гривень посадовець вимагав 5-8% від суми залежно від різновиду робіт. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на 8 мільйонів гривень», – йдеться в повідомленні.

Відео з YouTube-каналу Служби безпеки України

Відкрито кримінальне провадження. Тривають оперативно-слідчі дії.

Згідно з неофіційним повідомленням із силових структур, затриманий – начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець.

Нещодавно Львівська обласна прокуратура оголосила Юрію Гольцю підозру у справі щодо незаконного поводження з побутовими відходами на Грибовицькому міському сміттєзвалищі. Чиновника від роботи не усунули, а суд ухвалив рішення про запобіжний захід стосовно нього у вигляді особистого зобов’язання.

XS
SM
MD
LG