Доступність посилання

ТОП новини

Майже 90 мільйонів гривень витратить філія «Укртрансгазу» на закупівлю пікапів – #Точно


Виробниче ремонтно-технічне підприємство «Укргазенергосервіс» публічного акціонерного товариства «Укртрансгаз» витратить 87 мільйонів 945 тисяч гривень на закупівлю 82 автомобілів для перевезення вантажів (пікапів). Така інформація міститься в електронній системі публічних закупівель ProZorro, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Переможцем тендеру стало товариство з обмеженою відповідальністю «Атлант-М Дніпровська набережна», що надало найнижчу ціну. Конкурентами на торгах у цього підприємства були товариство з обмеженою відповідальністю «Карпати Автоцентр» з пропозицією 88 мільйонів гривень, товариство з обмеженою відповідальністю «Форвард Автоцентр» з пропозицією 88 мільйонів 23 тисячі 838 гривень і товариство з обмеженою відповідальністю «Гранд Мотор» з пропозицією 90 мільйонів 832 тисячі 416 гривень.

Співзасновниками компанії «Атлант-М Дніпровська набережна» у реєстрі зазначені житель селища Нагорноє Митищинського району Московської області Російської Федерації Савицький Сергій Миколайович та офшорна компанія «Курума Холдингз Лімітед» з міста Лімасол (Кіпр).

Електронна система публічних закупівель ProZorro стала обов’язковою для використання, починаючи з 1 серпня 2016 року. При цьому окремі категорії відомств та великих державних підприємств перейшли на згадану систему ще раніше.

За даними офіційного порталу аналітики Business Intelligence ProZorro, на сьогодні загальна економія від використання системи досягла 6,6 мільярда гривень.

XS
SM
MD
LG