Доступність посилання

ТОП новини

КПВВ «Мар’їнка» тимчасово закрили через обстріл бойовиків – прикордонники


Державна прикордонна служба України повідомляє про тимчасове припинення роботи контрольно-пропускного пункту «Мар’їнка» на лінії розмежування у зоні конфлікту на Донбасі через обстріл з боку підтримуваних Росією бойовиків.

«Вогонь російські найманці відкрили об 11:05 зі стрілецької зброї в напрямку контрольного посту «Мар’їнка». Обстріл вівся з боку лісосмуги тимчасово непідконтрольного населеного пункту Олександрівка. Через це пропускні операції в КПВВ «Мар’їнка», що на дорожньому коридорі «Донецьк-Курахове», тимчасово призупинено», – йдеться в повідомленні.

За даними прикордонників, постраждалих серед цивільних громадян і персоналу прикордонного відомства немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали, додали в службі.

Сепаратисти звинуватили українських військових в нічому обстрілі Олександрівки, внаслідок чого, за їхніми даними, сталася пожежа в житловому будинку. Про постраждалих не повідомляють.

Раніше контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії контакту на Донбасі вже багато разів були змушені припиняти роботу через обстріли з боку підтримуваних Росією сепаратистів чи російських військ, що воюють на їхньому боці.

XS
SM
MD
LG