Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі один військовослужбовець загинув, ще одного поранено – Мотузяник


Упродовж минулої доби у зоні бойових дій на сході України один військовослужбовець загинув, ще один зазнав поранень, повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За словами речника, напередодні основні бойові дії на луганському напрямку тривали на Бахмутській трасі та на північ від неї, донецький напрямок обстрілювався вибірково, а найбільша кількість обстрілів на маріупольському напрямку була зафіксована в Широкиному.

Раніше в прес-центрі штабу АТО повідомили, що минулої доби проросійські сепаратисти на Донбасі 26 разів відкривали вогонь.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові за минулу добу здійснили близько тисячі пострілів з важкої зброї у бік територій, підконтрольних донецьким сепаратистам. Луганські сепаратисти повідомляють, що ЗСУ чотири рази стріляли по контрольованих угрупованням «ЛНР» населених пунктах. Бойовики також стверджують, що українська сторона стріляла впритул до пункту пропуску на лінії розмежування у Станиці Луганській.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG