Доступність посилання

ТОП новини

Речник Міноборони: ніхто з українських військових не постраждав за добу на Донбасі


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 13 грудня 2016 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 13 грудня 2016 року

За минулу добу в зоні конфлікту на сході України ніхто з українських військових не загинув і не був поранений, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, обстріли українських за минулу добу відбувалися на всіх напрямках. Як заявив Мотузяник, на луганському – основні бойові дії велися поблизу Попасної, на Бахмутській трасі і на північ від неї, на донецькому – неспокійна ситуація зберігається в Авдіївці і на околицях Горлівки, на маріупольському – як і раніше найбільше порушень режиму тиші припадає на ділянку фронту Павлопіль – Широкине.

В угрупованні «ДНР» звинуватили українських військових в обстрілах своїх позицій, зокрема околиць Ясинуватої, Горлівки, поблизу Донецького аеропорту, Докучаївська, сіл Широкине, Саханка. Про постраждалих не повідомляють.

Луганські сепаратисти заявили про обстріл своїх позицій біля села Калинове. Про постраждалих також не повідомляють.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG