Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: силовики виявили тіло екс-заступника голови компанії «Нафтогаз» Юр’єва


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Генеральний прокурор Юрій Луценко підтверджує, що силовики виявили тіло колишнього заступника голови компанії «Нафтогаз України» Геннадія Юр’єва.

«Ми спробували затримати 4 екс-посадовців «Нафтогазу». Один з них Геннадій Юр’єв – застрелився. Інших 3 затримали», – сказав він на нараді у парламентському комітеті.

ГПУ в межах кримінального провадження за фактом розкрадання грошових коштів «Чорноморнафтогаз» під час закупівлі самопідйомних плавучих бурових установок провела низку обшуків.

У Генпрокуратурі повідомили, що під час одного з обшуків слідча група виявила тіло колишнього заступника голови компанії «Нафтогаз України». За її словами, він, ймовірно, здійснив постріл з вогнепальної зброї під час проникнення силовиків до приміщення.

Раніше силовики повідомляли також, що колишні заступники голови правління НАК «Нафтогаз Україна» Сергій й Олександр Кацуби є фігурантамисправи щодо закупівлі бурових установок. Сергій Кацуба був куратором багатомільйонної корупційної оборудки із закупівлі бурових веж за завищеною ціною, яка відома під назвою «Вишки Бойка».

XS
SM
MD
LG