Доступність посилання

ТОП новини

Поліція проведе перед «Євробаченням» нічні навчання у київському метро


Офіційний логотип «Євробачення-2017»
Офіційний логотип «Євробачення-2017»

Поліція має намір провести нічні навчання у метро напередодні «Євробачення-2017», щоб перевірити готовність до охорони громадської безпеки під час конкурсу, повідомляють на сайті відомства. Акція планується у Києві у ніч на 28 квітня.

«Відпрацювання порядку взаємодії підрозділів при затриманні озброєних злочинців та звільненні заручників відбудеться із залучанням працівників КОРД, вибухотехнічної та кінологічної служб і працівників поліції метрополітену», – йдеться у повідомленні.

Як раніше заявляли в МВС, у Києві під час проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» правопорядок будуть забезпечувати 16 тисяч силовиків, особовий склад правоохоронних підрозділів переведено на посилений режим роботи до 14 травня включно.

Після вибуху 3 квітня в метро Санкт-Петербурга в Росії, в результаті якого загинули 15 людей, у Києві вирішили посилити заходи безпеки у метрополітені до 15 травня.

Півфінали конкурсу «Євробачення-2017» відбудуться в Києві 9 і 11 травня, фінал – 13 травня. Україну цього року на «Євробаченні» представлятиме гурт О. Тorvald із піснею Time.

НА ЦЮ Ж ТЕМУ:

​(Офіційне відео пісні Time гурту О.Тorvald, який представлятиме Україну на «Євробаченні-2017»)

Відлік до «Євробачення»: тендери, «сухий закон» і представниця Росії​

Відлік до «Євробачення»: готовність МВЦ, квитки, ремонт «Лівобережної»

«Євробачення-2017»: влада Росії підступно використовує Юлію Самойлову

Наглядова рада «UA: Перший» закликала організаторів «Євробачення» поважати суверенітет України

«Євробачення-2017» і Самойлова. Це гидкий цинізм пропаганди Кремля – Кузьменко​

XS
SM
MD
LG