Доступність посилання

ТОП новини

8 і 9 травня порядок забезпечуватимуть 16 тисяч правоохоронців – Національна поліція


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Під час масових заходів 8 і 9 травня правопорядок в Україні забезпечуватимуть близько 16 тисяч правоохоронців. Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

Так під час масових заходів 8 травня планується задіяти близько 3,5 тисяч правоохоронців, а 9 травня – близько 12,5 тисяч працівників Національної поліції та Національної гвардії, повідомили у правоохоронному відомстві.

Зазначається, що за попередньою інформацією, 8 травня з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення по всій країні заплановано проведення більш як 400 заходів. У них заявлена участь близько 60 тисяч громадян.

«9 травня, з нагоди відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, буде проведено більш ніж 1200 заходів по всій країні, за участі майже 400 тисяч осіб», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що голова Національної поліції України Сергій Князєв наголосив на тому, що поліція буде жорстко реагувати на будь-які провокації під час проведення масових заходів в Україні.

8 і 9 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення і 72-гу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Наприкінці березня відповідний указ підписав президент Петро Порошенко.

XS
SM
MD
LG