Доступність посилання

ТОП новини

У Києві вночі біля офісу «Національного корпусу» стався вибух – поліція


У Києві в Оболонському районі сьогодні вночі стався вибух на вулиці Зої Гайдай, де розташований офіс партії «Національний корпус».

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, на місці інциденту силовики виявили сліди вибуху невідомого предмета, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

У поліції зазначають, що правоохоронці з’ясовують усі подробиці й обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У «Національному корпусі» зазначають, що сьогодні близько 3-ї години ночі невідомі кинули вибуховий пристрій у двір центрального офісу політичної сили. У «Національному корпусі» вважають, що інцидент пов’язаний з подіями 9 травня в Києві.

«Проросійські сили продовжують мститися за акції Національного корпусу, які були проведені 9 травня. Тоді наші активісти перешкодили лідерам сепаратистських партій взяти участь у проросійських шабашах імені «перемоги» у центрі столиці… Проте такі дії не викликають у нас ані остраху, ані намірів зупинятися», – мовиться у заяві партії.

На вихідних також стався вибух на першому поверсі будівлі в Києві, в якій розташований офіс Конгресу українських націоналістів, вибуховою хвилею й осколками були пошкоджені стіни й вхідні двері. За фактом інциденту поліція розпочала кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

XS
SM
MD
LG