Доступність посилання

ТОП новини

Бобов заявляє, що сплатив майже 38 мільйонів гривень податків


Народний депутат України від групи «Відродження» Геннадій Бобов заявляє, що перерахував до державного бюджету всі податкові нарахування, відповідно до вимог правоохоронців. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

На підтвердження своїх слів депутат оприлюднив фото квитанцій і розписок. Крім того, Бобов заявив, що не погоджується зі звинуваченнями на його адресу з боку Генеральної прокуратури, яка підозрює його в ухилянні від сплати податків і декларуванні недостовірної інформації.

Раніше Бобов заявляв, що погодився заплатити 28 мільйонів податкових нарахувань. Генеральний прокурор Юрій Луценко називав суму в один мільйон доларів несплачених податків.

На оприлюднених же Бобовим п’яти сплачених квитанціях 26 травня сума становить майже 38 мільйонів гривень.

«Сьогодні зранку перерахував до державного бюджету всі кошти, згідно з вимогами представників держави. Я виконав свої зобов'язання в повному обсязі, хоча і нe погоджуюся з ними. Алe я дію і буду діяти винятково в рамках закону. Переконаний, що остаточну крапку в цій справі поставить суд», – написав Бобов.

24 травня заступник голови регламентного комітету парламенту Павло Пинзеник повідомив, що до Верховної Ради України надійшло подання прокуратури на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Геннадія Бобова.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко 19 травня повідомив, що після перевірки електронних декларацій підготовлене подання щодо депутата Бобова. Бобов відразу назвав звинувачення безпідставними.

XS
SM
MD
LG