Доступність посилання

ТОП новини

Ситуація на автошляхах залишається складною – керівник «Укравтодору»


Керівник Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодор») Славомір Новак 19 січня звернувся до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїжджати в дорогу.

«По кількох областях в Україні на сьогоднішній день є дуже складна погодна ситуація, особливо в Одеській, Полтавській, Черкаській, Кіровоградській, Київській та інших областях. Хочу звернутися до водіїв великовагового транспорту: не забувайте про зимові шини та ланцюги там, де це необхідно. Ми як «Укравтодор» спільно з Нацполіцією та службою з надзвичайних ситуацій намагаємося зробити, що можливо, щоб покращити ситуацію. Але ситуація дуже складна. Дякую за терпіння та розуміння», – йдеться у зверненні Новака, поширеному на Facebook-сторінці «Укравтодору».

У держагентстві відзначають, що найбільш складна метеорологічна ситуація протягом минулої доби спостерігалася в Одеській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській областях.

«Зокрема, нехтуючи попередженням «Укравтодору» та Нацполіціі, водії великовагового транспорту продовжили рух по дорозі М-05 у межах Черкаської та Кіровоградської області, що спричинило затори транспорту на під'їздах до міста Умань та населеного пункту Ладижинка», – ідеться в повідомленні.

Станом на ранок 19 січня дорожники відновили проїзд на усіх автошляхах державного значення, повідомив раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

XS
SM
MD
LG