Доступність посилання

ТОП новини

Співробітник посольства Росії з ознаками сп’яніння намагався залишити місце ДТП – поліція


Співробітник посольства Росії з ознаками алкогольного сп’яніння намагався залишити місце дорожньо-транспортної пригоди, повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало в коментарі телеканалу «112 Україна».

«Водій автомобіля на дипломатичних номерах посольства Росії не впорався з керуванням, здійснивши наїзд на припаркований транспортний засіб. На щастя, обійшлося без жертв і потерпілих. Обидва транспортні засоби механічно пошкоджено. Винуватець ДТП намагався залишити місце пригоди, однак його зупинили і громадяни, і поліцейські», – сказав Тракало.

Він зазначив, що водій відмовився пройти тест на алкоголь і показав патрульним картку співробітника російського посольства, у зв’язку з чим вони не могли скласти протокол.

«Утім, поліцейські детально описали суть події у рапорті, копія якого буде направлена до МЗС України», – заявив Тракало.

ЗМІ повідомляли, що ДТП за участі автомобіля на номерах дипломатичного представництва Росії сталася в ніч на 1 квітня на вулиці Нижній Вал у Києві.

XS
SM
MD
LG