Доступність посилання

ТОП новини

Трамп зараз не планує помилувань учасників Russiagate – Джуліані


Руді Джуліані, адвокат Дональда Трампа
Руді Джуліані, адвокат Дональда Трампа

Адвокат Руді Джуліані, який представляє інтереси президента США Дональда Трампа, заявив, що зараз глава держави не планує вдаватися до помилувань у зв’язку з розслідуванням імовірного втручання Росії в американські вибори, але може використати це право після завершення роботи спецпрокурора.

Виступаючи на каналі CNN, Джуліані заявив, що нині в помилуванні немає необхідності, і такий крок може зіпсувати «дуже чітку картину вкрай несправедливого розслідування, яке не викликане жодною злочинною діяльністю».

Адвокат Трампа наголосив, що президент зберігає за собою право на помилування і може скористатися ним після завершення звіту спецпрокурора Роберта Мюллера, якщо вважатиме, що до людей ставилися «несправедливо».

У публікації «Голосу Америки» наголошується, що за останні тижні Трамп помилував кількох відомих консервативних діячів. Однак, за словами Джуліані, ніхто з тих, кого зачепило розслідування спецпрокурора Мюллера, не має покладатися на такий розвиток подій.

Читайте також: Трамп назвав «дуже нечесним» взяття під варту Манафорта

Коментарі Джуліані з’явилися після того, як колишній голова передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт був узятий під варту. Федеральний суддя скасував його домашній арешт у зв'язку з підозрами, що Манафорт намагався вплинути на свідків у розслідуванні, пов’язаному з Росією.

XS
SM
MD
LG