Доступність посилання

ТОП новини

Підготовка зустрічі Трампа і Путіна ще не почалася – Ушаков


Президент США Дональд Трамп і його російський колега Володимир Путін провели зустріч 16 липня у Гельсінкі
Президент США Дональд Трамп і його російський колега Володимир Путін провели зустріч 16 липня у Гельсінкі

Помічник президента Росії Юрій Ушаков заявляє, що ще не почалася підготовка зустрічі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

«Конкретно в Гельсінкі питання про організацію попередніх контактів не обговорювалося, але через кілька днів американська сторона вийшла з пропозицією про проведення наступного саміту в Вашингтоні наприкінці поточного року. Цю пропозицію передав помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон», – сказав Ушаков.

19 липня у Білому домі заявили, що президент США Дональд Трамп ініціює проведення восени зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним, переговори уже ведуться.​

Опитування росіян: чи можуть Трамп і Путін бути друзями?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00

16 липня у Гельсінкі відбулася зустріч Трампа і Путіна. Після прес-конференції за підсумками цієї зустрічі Трампа почали різко критикувати, оскільки президент США на ній заявив, що однаково довіряє американським спецслужбам і президентові Росії Путіну, а також сумнівається у висновках про те, що Росія втручалася у вибори в США.

Читайте також – Світова преса: «Путін – Трамп: 1–0».

Згодом Трамп сказав, що обмовився, маючи на увазі, що він не сумнівається у цих висновках.

На тлі критики в пресі і з боку американських політиків Трамп назвав свою зустріч із російським президентом Володимиром Путіним «великим успіхом» і пообіцяв «великі результати» за її підсумками.

XS
SM
MD
LG