Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний удар по Львову, обстріли Києва та чи воюватиме Китай на боці Росії? 


18 березня російські ракети вдарили по авіаремонтному заводу в районі Львівського аеропорту. Київ теж зазнав обстрілу
18 березня російські ракети вдарили по авіаремонтному заводу в районі Львівського аеропорту. Київ теж зазнав обстрілу

Триває 23-й день широкомасштабної війни Росії проти України. Аналіз головних подій у програмі Свобода Live:

  • 18 березня російські ракети вдарили по авіаремонтному заводу в районі Львівського аеропорту. Одна людина поранена. Ракети були випущені з акваторії Чорного моря – із чотирьох, що влучили в завод, – дві збили засоби ППО.
  • Київ теж опинився під прицілом. Внаслідок сьогоднішнього обстрілу російськими військами мікрорайону Виноградар у Подільському районі Києва загинула одна людина, постраждали 19 людей, серед яких 4 дітей, повідомив мер столиці Віталій Кличко.
  • Від початку російського вторгнення в Києві загинули 222 людини, з них 60 цивільних – КМДА
  • У Росії відзначають 8 річницю анексії Криму, коли 18 березня 2014 року російський президент Путін оголосив про так зване приєднання Криму до Росії. У столиці Росії влаштували концерт на честь восьмої річниці окупації півострова та на підтримку війни в Україні. Новою атрибутикою цього дійства стала латинська літера Z, якою Росія позначає свої танки і техніку, яку відправляє в Україну.
  • Сьогодні ж відбулася відеорозмова лідерів США та Китаю – Джо Байдена та Сі Дзінпіня. Очікувалось, що Байден мав попередити Китай, щоб той не підтримував економічно Росію, проти якої запроваджені санкції через агресію проти України.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG