Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко запрошує Януковича на теледебати в останній день передвиборчої агітації


Кандидат на Президента України, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко запрошує головного свого конкурента на виборах, лідера Партії регіонів Віктора Януковича на теледебати 15 січня – в останній за законодавством день передвиборчої агітації.

Про це Тимошенко заявила в ефірі «5-го каналу» в неділю.

«У Януковича є час на «Інтері». Мене запросили на ICTV на прямий ефір. Я хочу зараз звернутися до Януковича. Я пропоную – або на «Інтері», або на ICTV – провести прямі, чесні дебати, так як це передбачено в усіх демократичних країнах світу», – зазначила Юлія Тимошенко.

За її словами, при визначенні своїх симпатій люди мусять бачити дискусію двох кандидатів. «Люди мусять оцінювати рівень підходу до розвитку стратегії держави, до важких запитань – як кожен відповідає. Я вважаю, що буде чесно і сміливо з боку Януковича дати мені позитивну відповідь щодо проведення дебатів в останній день агітації – це 15 січня. Я готова прийти на будь-який канал до Януковича в гості», – заявила прем’єр.

Юлія Тимошенко закликала Віктора Януковича не бути боягузом, прийняти її запрошення на дебати, а не ховатися «за спини Ганни Герман та інших славних бійців його команди».
XS
SM
MD
LG