Доступність посилання

ТОП новини

МЗС: зачинилися закордонні дільниці окремих країн, скарг вiд виборцiв немає


Завершилося голосування на закордонних виборчих дiльницях в Кореї, Японiї, Китаї, Таїландi, В’єтнамi, Iндiї, Казахстанi, Киргизстані, повiдомляє прес-служба Мiнiстерства закордонних справ України. На дільницях у цих країнах триває підрахунок голосів.

За iнформацiєю МЗС, у деяких країнах, зокрема, в Казахстанi, на виборчi дiльницi надходили дзвiнки з вiддалених регiонiв країни. Виборцi попереджали про неможливiсть узяти участь у голосуваннi у зв’язку з великою вiдстанню i несприятливими погодними умовами, зокрема, у схiдних i пiвденних областях Казахстану до 40 градусiв морозу.

Виборчому процесу сприяють й мiсцевi органи влади, надаючи автобуси для перевезення виборцiв до дiльниць. Мiсцевi правоохороннi органи, як наголошує МЗС, забезпечують посилений режим охорони дипломатичних установ України, на яких вiдбувається голосування.

«Ситуацiя навколо примiщень виборчих дiльниць залишається спокiйною», – заявили в МЗС. Також вiдомство акцентує увагу на тому, що скарг на роботу виборчих комiсiй з боку громадян, якi виявили бажання проголосувати, не надходило.
XS
SM
MD
LG