Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко не віддасть Тігіпку посаду прем’єра – Литвин


Голова Верховної Ради Володимир Литвин сумнівається, що Сергій Тігіпко стане Прем’єр-міністром у разі обрання Юлії Тимошенко Президентом України.

Про це Литвин заявив в інтерв’ю телеканалу «Рада».

«Я висловлю свою точку зору, і я не претендую на те, що вона єдино правильна. Те, що пропонують перед виборами, не буде реалізовано після виборів», – сказав Литвин.

На його переконання, кандидати у президенти, безперечно, шукатимуть підтримки у стінах парламенту. При цьому він нагадав, що Тігіпко, отримавши серйозну підтримку на виборах Президента, не має свого представництва у Верховній Раді. Литвин зауважив, що саме тому і будуть виникати «сцени ревнощі» під час ухвалення рішення щодо призначення голови уряду.

«Ніхто ж не захоче запускати у велику політику свого суперника», – сказав Литвин. Він переконаний, що саме цим і пояснюються його сумніви щодо призначення Тігіпка на посаду Прем’єр-міністра.

«Зараз будуть йти змагання, хто краще скаже, кого запропонує, щоб у такий спосіб спробувати перетягти до себе симпатиків», – сказав Литвин.

На думку голови парламенту, з тактичної точки зору заяви кандидатів у президенти про готовність надати посади взамін на підтримку своїх колишніх опонентів є безпрограшним ходом. Однак, додав він, вони не будуть реалізовані.
XS
SM
MD
LG