Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську журналісти написали книгу про себе і свою професію


У Дніпропетровську відбулася презентація книги «Доля: журналіст», присвяченої 50-річчю регіональної організації Національної спілки журналістів України.

У книзі на півтисячі сторінок 80 кореспондентів, оглядачів, редакторів, фотокорів регіону розповідають про своїх героїв, колег, вчителів, про свій шлях у журналістиці.

Біографічні історії та шляхи становлення журналістів Дніпропетровщини, у яких позаду багаторічний досвід роботи та численні регалії, теж можна знайти в книзі.

Видання загалу представили самі творці.

За словами голови обласного об’єднання Спілки Світлани Зарайської, провідним журналістам краю запропонували поділитися своїми спогадами про творчість і будні, своїх героїв, найбільш значущі події, і книга про непросту і небезпечну професію вийшла.

Світлана Зарайська каже: на вівтар професії подекуди журналісти кладуть і спокій, і родинне щастя, здоров’я, а останнім часом навіть безпеку.

Чимало цікавих матеріалів про журналістів Дніпропетровщини лишилося поза виданням, особливо матеріалів про телевізійників та радійників. Їх надрукують вже у наступному томі книги.
XS
SM
MD
LG