Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко вважає своїм завданням пробудити Україну


Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко заявила під час поїздки до Вінниці в п’ятницю, що вважає своїм завданням пробудити Україну в той час, коли існує загроза її національним інтересам, повідомив її особистий сайт.

«Я думаю, що всі ми сьогодні мусимо вийти з гаслом «Я не торгую Україною», тому що Україною не можна торгувати так, як не можна торгувати найдорожчим», – заявила Юлія Тимошенко з приводу дій чинної влади, яка, на її думку, фактично здає Росії українські стратегічні об’єкти.

«Логіка моїх дій така: в першу чергу нам потрібно зібрати ту команду громадян України, які готові цьому сказати «ні», – сказала Вона.

«Якщо на площі біля Адміністрації Президента, Верховної Ради стоятиме десять тисяч людей, то влада бере кийки в руки, б’є цих людей, принижує, кидає у в’язницю, розганяє ці площі і відчуває себе господарями на землі, яку ця ж влада і знищила. А якщо на площі стоїть сто тисяч людей, то тоді влада міняється на очах», – заявила лідер БЮТ.

На думку Тимошенко, саме в цьому випадку влада буде дослухатися до думки громадянського суспільства.

«І тому сьогодні наше завдання – розбудити людей, щоб вони розуміли, що вони втрачають для себе особисто, для кожного члена родини, для кожної дитини, що вони втрачають на майбутнє», – сказала лідер Блоку Юлії Тимошенко.

Опозиція планує провести в вівторок, 11 травня, перед Верховною Радою в Києві масовий мітинг протесту проти, як вона вважає, антиукраїнських дій влади Президента Віктора Януковича і Партії регіонів і закликає небайдужих узяти в ньому участь.
XS
SM
MD
LG