Доступність посилання

ТОП новини

Колесніченко: на щастя, націонал-фашизму в Україні є багато підтверджень


Націонал-фашизм і радикалізація суспільства в Україні сьогодні, на жаль, дуже актуальні – Колесніченко
Націонал-фашизм і радикалізація суспільства в Україні сьогодні, на жаль, дуже актуальні – Колесніченко
Націонал-фашизм і радикалізація суспільства в Україні сьогодні є дуже актуальними – так сьогодні під час підписання Меморандуму про створення української антифашистскої коаліції «Україна без нацизму» заивив народний депутат від Партії регіонів, голова Міжнародного антифашистського фронту Вадим Колесніченко.

«Націонал-фашизм і радикалізація суспільства в Україні сьогодні, на жаль, дуже актуальні. На щастя (?), цьому є багато підтверджень: неонацистські організації, рух ультрасів, рок-фестивалі, філософія патріотичного виховання, яку пропагують в різних молодіжних організаціях», – стверджує він.

Емблема руху «Світ без нацизму»
Емблема руху «Світ без нацизму»
Учасники міжнародного правозахисного руху «Світ без нацизму» презентували сьогодні результати свого моніторингу проявів неонацизму в Україні. Згідно з ними, вже до кінця осені в Україні слід очікувати формування першої неонацистської фракції у Верховній Раді, яка отримає широку підтримку праворадикальних екстремістських організацій. Про це заявив голова Всеукраїнського правозахисного руху «Україна без нацизму» Андрій Гаджаман.

Крім того, народні депутати України від Партії регіонів виступили з ініціативою створення одноіменного депутатського клубу. Його планують створити у вересні цього року.
XS
SM
MD
LG