Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові розпочинається засідання у справі ЄЕСУ


У приміщенні Харківського обласного адміністративного суду розпочинається засідання Київського районного суду Харкова у справі щодо зловживань у діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України» в 90-х роках минулого століття. Обвинуваченою у цій справі є колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, перед будівлею суду на площі Руднєва зібралися приблизно по тисячі прихильників і опонентів Тимошенко. Між площею та приміщенням суду стоять п’ять автобусів, серед них і автобус «Укртелекому» з потужною звукопосилювальною апаратурою для учасників мітингу противників колишнього прем’єра.

Група прихильників Юлії Тимошенко залишається також під стінами Центральної клінічної лікарні №5 «Укрзалізниці». Поруч із лікувальною установою чергує 13 міліцейських машин. Сьогодні зранку до матері намагалася пройти Євгенія Тимошенко.

У понеділок після огляду Юлії Тимошенко керівник берлінської клініки «Шаріте» Карл-Макс Айнгопль повідомив про згоду українських і німецьких медиків, що Юлію Тимошенко і надалі лікуватимуть. Фахівці з Німеччини просять забезпечити 8-тижневий період спокою для Тимошенко, яка лікується в Центральній клінічній лікарні №5 «Укрзалізниці».
XS
SM
MD
LG