Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: ЄС має обмежити пересування представників влади України


Донька Юлії Тимошенко Євгенія під час конгресу ЄНП у Бухаресті, 17 жовтня 2012
Донька Юлії Тимошенко Євгенія під час конгресу ЄНП у Бухаресті, 17 жовтня 2012
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликає Європу обмежити вільне пересування країнами Європейського Союзу нинішньої української владної команди. Про це йдеться у її зверненні до конгресу Європейської народної партії, оприлюдненому президентом ЄНП Вільфредом Мартенсом, повідомляє прес-служба «Батьківщини».

«Настав час ще до виборів обмежити свободу для тих, хто вбиває демократію в моїй країні. Не дозволяйте представникам цього режиму та їхнім поплічникам вільно подорожувати до ваших країн та розповсюджувати інформаційну пропагандистську отруту у ваших країнах. Не дозволяйте їм здійснювати корупційні трансакції через ваші країни та розпочніть розслідувати такі випадки», – закликала Тимошенко.

Екс-прем’єр також закликала європейців не дозволяти родинам українських чиновників «насолоджуватись вашим добробутом за допомогою грошей, шахрайством відібраних у важко працюючого українського народу».

Тимошенко висловила переконання, що лише відмовивши у цих свободах тим, хто відмовляє у свободі своїм співвітчизникам, «можна змусити режим Януковича усвідомити, що його зневага до закону і Європи потягне за собою серйозні наслідки».

Тимошенко також закликала Євросоюз надіслати на вибори до України якнайбільше спостерігачів, які уважно стежитимуть та задокументують кожну фальсифікацію, яку вони побачать, але не тільки в день виборів, а і перед ним.

У прес-службі «Батьківщини» нагадали, що донька Юлії Тимошенко Євгенія та заступник голови партії «Батьківщина» Григорій Немиря беруть участь у конгресі ЄНП, який відбувається 17-18 жовтня у Бухаресті.
XS
SM
MD
LG