Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові побилися прихильники і супротивники Тимошенко (ВІДЕО)


У Харкові побилися прихильники і супротивники Тимошенко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Біля Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» № 5 в Харкові сталася сутичка між прихильниками і супротивниками екс-прем’єра Юлії Тимошенко, яка сьогодні відзначає день народження.

Супротивники екс-прем’єра намагалися провести флешмоб, під час якого на плюшеву мавпу одягли паперову маску колишнього голови Харківської облдержадміністрації, голови Харківської обласної організації ВО «Батьківщина» Арсена Авакова, а жінка з числа супротивників екс-прем’єра в гумовій масці Тимошенко підписувала книжку Франка Шумана «Аферистка. Справа Тимошенко».

Прихильники екс-прем’єра покликали міліцію і просили дати їм можливість написати заяву про порушення порядку, зокрема, про фальшування підпису Тимошенко.

За словами кореспондента Радіо Свобода, жінку, яка зображала Тимошенко, посадили в машину міліції, але не зрозуміло, чи її повезли до відділку, чи просто таким чином захистили від розлючених прихильників колишнього прем’єра.

Як заявив організатор флешмобу Олександр Коряка, він з молоддю намагався показати властивість Юлії Тимошенко до підписання злочинних наказів.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, організація Коряки була помічена в провокаціях на в Київському адміністративному суді, де слухають справу ЄЕСУ, а також навколо лікарні в Харкові, де перебуває Тимошенко.
XS
SM
MD
LG