Доступність посилання

ТОП новини

Мельниченко каже, що суд зняв низку запитань до нього у справі Пукача


Микола Мельниченко
Микола Мельниченко
Колишній майор управління Державної охорони Микола Мельниченко заявляє, що суд зняв низку запитань до нього під час допиту як свідка у справі Пукача. Про це Мельниченко повідомив після сьогоднішнього засідання Печерського райсуду Києва.

«Навіть прокурор скипів, почувши деякі питання, і попросив суд зняти їх, оскільки вони жодним чином не стосуються суті цієї справи», – розповів екс-майор.

За його словами, наступне судове засідання у справі Пукача відбудеться 10 грудня об 11:00. Суд продовжить допитувати Мельниченка як свідка.

Печерський райсуд Києва з квітня 2011 року в закритому режимі розглядає справу за звинуваченням колишнього керівника Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Наприкінці минулого місяця Печерський суд почав допитувати Мельниченка як свідка у цій справі. Допит вже неодноразово переривали, зокрема, через хворобу екс-майора і через відсутність у його адвоката допуску до державної таємниці, що потрібен у цій справі.
XS
SM
MD
LG