Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат у депутати у 132-му окрузі Травянко не братиме участі в повторних виборах


Колишній заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Травянко не братиме участі в повторних виборах у 132-му одномандатному окрузі, заявив голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов в ефірі місцевого телеканалу НІС-ТВ.

«Звичайно, буде інший кандидат. Ухвалює рішення партія, а ми частина партії. Рекомендувати будемо. Повірте, у нас є достатньо гідних кадрів», – сказав він.

Круглов також дав зрозуміти, що сам він як голова обласної парторганізації Партії регіонів не балотуватиметься в окрузі.

В п’яти одномандатних округах Центральна виборча комісія визнала неможливим встановити результати виборів, а Верховна Рада рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори в цих округах. Йдеться про округи № 94 (Обухів, Київська область), № 132 (Первомайськ, Миколаївська область), № 194 і № 197 (Черкаська область), № 225 (Київ, Шевченківський район).

В окрузі № 132 спочатку, за даними оброблення 100% протоколів, лідирував кандидат від «Батьківщини» Аркадій Корнацький. Проте потім дані змінилися на користь кандидата від Партії регіонів Віталія Травянка.
XS
SM
MD
LG