Доступність посилання

ТОП новини

Я можу сказати «ні» Януковичу, але воно повинно бути обґрунтованим – Рибак


Голова Верховної Ради України Володимир Рибак заявляє, що може не погодитися з Президентом України Віктором Януковичем, але при цьому повинен мати аргументи. Про це Рибак сказав у ефірі «Великої політики» на телеканалі Інтер.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи є в нього власна політична позиція, Рибак сказав: «Так, у мене є своя думка з багатьох питань». Він розповів, що будучи «мером мільйонного міста» повинен був їздити до Києва, щоб вирішувати фінансові питання.

«А система була така – в одну руку сумку брав із горілкою, а в іншу – із салом, і по кабінетах вирішувати фінансові питання». «Не хочу, щоб так вирішувалися питання зараз», – додав він.

Відповідаючи на запитання, чи може сказати Віктору Януковичу «ні», Рибак підкреслив: «Треба знати Януковича. Янукович ніколи не насаджує свою думку. Він завжди говорить: давайте порадимося й шукатимемо кращий варіант. «А що стосується «ні», я можу сказати, але воно повинно бути обґрунтованим», – додав Рибак.

13 грудня Верховна Рада обрала своїм головою представника Партії регіонів Володимира Рибака. Того ж дня Верховна Рада дала згоду на призначення Азарова на посаду прем’єр-міністра України.
XS
SM
MD
LG