Доступність посилання

ТОП новини

Кошулинський: у новій Раді буде дуже жорстко, на межі фолу


ВО «Свобода» прийшло в парламент, щоб його докорінно змінити, запевнив в ефірі Радіо Свобода представник цієї політичної сили й від 13 грудня заступник голови Верховної Ради Руслан Кошулинський. За його словами, такого «як було вже не буде, й земля горітиме під ногами тушок»».

«Мають всі знати, що вони є зрадники, що вони прикриваючись програмою, брендом, тобто силою цієї організації стали депутатами і зрадили. Про це мають знати всі! Починаючи від неподавання руки в сесійній залі, починаючи від ігнорування цих людей, шумових ефектів під час їхніх виступів, будь-які їхні кроки – їм треба створити просто аномальні моменти життя, щоб це було для них «згорілою землею», – сказав він? коментуючи ситуацію з невходженням батька й сина Табалових у фракцію «Батьківщина».

«Такого як було – вже не буде! Ви побачили, як ми можемо діяти. У будь-який спосіб! Плакатися в кулуарах, що вони такі погані, нас не слухаються – так не буде! Буде дуже жорстко, максимально, на межі фолу виключно! Тому що в іншому випадку – парламент знову перетвориться на те, що було», – додав Кошулинський.

Читайте повне інтерв’ю з Русланом Кошулинським.
XS
SM
MD
LG