Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура порадила Власенкові перевірити, чи є кримінальні звинувачення проти нього


Сергій Власенко «відповідає» на запитання про обвинувачення проти нього, про які він заявив, 21 січня 2013 року
Сергій Власенко «відповідає» на запитання про обвинувачення проти нього, про які він заявив, 21 січня 2013 року
У Генеральній прокуратурі з приводу заяви народного депутата Сергія Власенка про порушену проти нього 16 січня кримінальну справу нагадали сьогодні, що з набуттям чинності нового Кримінального процесуального кодексу 21 листопада минулого року кримінальні справи в Україні не порушуються.

Як сказав на прес-конференції начальник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Андрій Курись, Сергій Власенко як адвокат мав би знати, що тепер у разі скоєння злочинів дані про них вносять до Єдиного реєстру досудових розслідувань, і там можна перевірити, чи є такі дані щодо депутата. Тому, сказав Курись, він не буде коментувати заяви Власенка щодо кримінальних справ проти нього.

Сергій Власенко, який є нині захисником колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, заявляв сьогодні, що днями Печерський райсуд Києва порушив проти нього кримінальну справу через невиконання судового рішення щодо розподілу майна з колишньою дружиною, хоча те рішення він виконав. Він також заявляв, що проти нього можуть порушити ще дві кримінальні справи, через «розбій», коли він вихопив у колишньої дружини телефон, на який та його знімала, і, стерши запис, повернув, а також через «крадіжку» ним авта, яке йому й належить. На думку Власенка, ближчими днями Верховна Рада, за поданням влади, проголосує за позбавлення його недоторканності.
XS
SM
MD
LG