Доступність посилання

ТОП новини

Замість шоу Безулик на «Інтері» буде Шустер Live


Савік Шустер
Савік Шустер
З метою розвитку політичного мовлення на телеканалі керівництво «Інтера» запропонувало співпрацю Савіку Шустеру. Про це повідомили у прес-службі телеканалу.

«Заміна проекту «Справедливість» проектом Савіка Шустера Шустер Live пояснюється необхідністю підвищення рейтингів політичного мовлення», – йдеться в повідомленні.

«На сьогоднішній день програма Шустера – найпопулярніший політичний формат ток-шоу в країні, його вихід на «Інтері» надасть можливість суттєво зміцнити позиції телеканалу», – цитує прес-служба Євгена Кисельова, яка відповідає за політичне мовлення на «Інтері».

Незважаючи на зміни в сітці мовлення «Інтера», ведуча Ганна Безулик, яка до цього вела передачу «Справедливість», залишиться працювати на телеканалі, йдеться в повідомленні.

«Це рішення перебуває в компетенції керівництва каналу. Мені і моїй групі було зроблено пропозицію про роботу на телеканалі і зараз ми разом із керівництвом телеканалу працюємо над пошуком формату, який буде цікавий «Інтеру», – цитує прес-служба каналу Безулик.
XS
SM
MD
LG