Доступність посилання

ТОП новини

Власенко: блокування – це шлях до євроінтеграції


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Представник «Батьківщини» Сергій Власенко заявляє, що блокування парламенту з боку опозиції є одним із механізмів євроінтеграції. Про це він сказав в інтерв’ю Радіо Свобода сьогодні в парламенті.

«Не треба забувати, що ми майже впродовж 20 років незалежності України в парламенті голосували точно не по-європейськи. На жаль, ані керівництво парламенту, ані керівництво Партії регіонів не розуміє, що таке європейські стандарти роботи парламенту. Парламент – це місце, де політичні сили домовляються, а не де працює бульдозер, який змітає все інше. Аналогічна ситуація, коли працював бульдозер, була у фашистській Німеччині в 30-х роках», – сказав Власенко.

За словами депутата, він розуміє, що вимога персонального голосування для будь-якого європейського політика виглядає абсурдною, «але, на жаль, ми живемо в українських реаліях, коли замість депутатів у Верховній Раді працюють так звані піаністи».

Власенко вкотре повторив вимогу опозиції: «Голосування лише за себе – одразу парламент буде розблокований».

Опозиційні сили блокують Верховну Раду з 5 лютого, домагаючись запровадження персонального голосування.

Вчора прем’єр Микола Азаров заявив, що опозиціонери перешкоджають євроінтеграції України, оскільки через блокування парламент не може ухвалювати необхідні для цього документи.
XS
SM
MD
LG