Доступність посилання

ТОП новини

Тюремники готують документи для етапування Тимошенко


Керівництво Качанівської виправної колонії подало всі необхідні документи для можливого етапування екс-прем’єра Юлії Тимошенко на судове засідання до Києва у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня.

«Всі відповідні документи ми подали для проведення цього заходу. Все, що залежить від нас, ми подали», – заявив керівник колонії Ігор Колпащіков.

Водночас він не зміг відповісти на запитання, чи зможуть бути забезпечені умови для етапування екс-прем’єра, про які говорили її лікарі з берлінської клініки «Шаріте». «На жаль, не я розпоряджаюся автомобілями. Це абсолютно інша служба. У мене інформації про це немає», – наголосив керівник Качанівської колонії.

Колпащіков зазначив також, що пенітенціарна служба досі не отримала від екс-прем’єра однозначної відповіді, чи бажає вона, щоб її етапували.

У понеділок, 4 березня, Печерський райсуд Києва планує провести допит третього свідка в справі про вбивство Щербаня. Соратники Тимошенко і сама екс-прем’єр неодноразово заявляли, що вона хоче бути присутня на цьому судовому засіданні.

Вчора німецькі лікарі Тимошенко заявили, що її перевезення до Києва має відбуватися лише за допомогою спеціального автомобіля.
XS
SM
MD
LG