Доступність посилання

ТОП новини

Деркач називає заяву Рабиновича провокацією


Вадим Рабинович
Вадим Рабинович
Народний депутат від фракції Партії регіонів Андрій Деркач заявляє, що звинувачення Вадима Рабиновича про можливу причетнiсть його до вибуху бiля офiсу бiзнесмена є провокацiєю.

«Провокація Рабиновича мене здивувала. Вiд нього дiзнався багато нового, зокрема про iснування єврейського телеканалу Jewish News One, при всiй моїй повазi до цього медiа-ресурсу. На мiй погляд, Рабинович мiг би придумати логiчнiший привiд для провокацiї, нiж бутафорський вибух та iнтерес члена Мiжсоборної присутностi Росiйської православної церкви, яким я є, до володiння єврейським телеканалом, при всiй повазi до єврейської культури», – йдеться в коментарі Деркача, який передали Радіо Свобода.

«За брехню Рабиновичу доведеться вiдповiдати в правовiй площинi в судi», – заявляє депутат.

Бізнесмен Вадим Рабинович сьогодні заявив, що вибух біля його офісу був спробою його залякати.

Рабинович каже, що має дві версії того, для чого його хотіли залякати. Перша – це посилення антисемітських настроїв, друга, за його словами, більш серйозна – стосується медіа-питання.

«19-го числа до мене приїхав народний депутат України Андрій Деркач. Розказав мені про свої грандіозні плани, і раптом він мені говорить таке: ти знаєш, коли ти працював у час, коли мій батько був головою СБУ, я вважаю, що ти з нами не розрахувався, що ти нам ще винен. Нам гроші не потрібні, перепиши на нас канал JN1 (Jewish News One). Якщо ти цього не зробиш упродовж тижня, то у тебе будуть великі проблеми», – заявив Рабинович.
XS
SM
MD
LG