Доступність посилання

ТОП новини

Суд вирішив допитати Гайдука і Таруту у справі Щербаня – «Батьківщина»


Суд задовольнив клопотання захисників колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яку підозрюють у причетності до вбивства народного депутата Євгена Щербаня, щодо допиту у судовому засіданні в рамках досудового розслідування в цій справі бізнесменів Сергія Тарути і Віталія Гайдука, повідомили в четвер у партії «Батьківщина», яку колишній прем’єр очолює.

Допит Тарути призначений на 2 квітня 2013 року, попередня дата допиту Гайдука – 5 квітня, мовиться в повідомленні.

У середу захисники Юлії Тимошенко заявили, що вимагатимуть допиту у відкритому судовому засіданні Сергія Тарути і Віталія Гайдука, які є свідками Генпрокуратури, вже допитувалися слідчими і показання яких є у матеріалах справи.

Захисник колишнього прем’єра Сергій Власенко заявляв, що «свідчення цих людей, очевидно, вступають у конфлікт із показаннями колишнього голови Донецької облдержадміністрації Володимира Щербаня, і прокуратура чомусь не хоче їх допитувати у публічному режимі».

Генеральна прокуратура підозрює колишніх прем’єрів Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка в організації вбивства Євгена Щербаня 1996 року. Тимошенко і Лазаренко всі звинувачення відкидають.
XS
SM
MD
LG