Доступність посилання

ТОП новини

Молодь Івано-Франківська провела флеш-моб солідарності з киянами (ФОТО)


У центрі Івано-Франківська, на Вічевому майдані, у вівторок відбувся флеш-моб на підтримку виборів мера Києва, в якому взяли участь два десятки молодих активістів.

Організували акцію громадські молодіжні організації «Молодь за зміни», «Школа лідерів», молодіжна рада «Наша Україна», повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Молоді люди розгорнули плакати з надписами «Ми за проведення виборів мера Києва у червні 2013 року» та «Місто без мера, як вершник без голови», а також скандували «Києву – мер, киянам – вибір, країні – порядок, людям – достаток!», «Перспективу молоді», «Сьогодні Київ – завтра інші!».

За словами заступника керівника громадського руху «Молодь за зміни» Івана Рубашевського, вони «не організовували масового заходу, а хотіли показати, що в Івано-Франківську є молодь, не байдужа до питань, які вирішуються в державі, і зібралися продемонструвати солідарність з жителями Києва».

При цьому учасники акції наголошували, що у Києві вирішується доля усієї держави, тому підтримували киян, які у вівторок пікетували Верховну Раду, вимагаючи виборів мера Києва у червні цього року.
XS
SM
MD
LG