Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: кривдник «Дніпра» здолав «Тоттенгем» у Лізі Європи


У півфіналі футбольної Ліги Європи зіграють англійський «Челсі», португальська «Бенфіка», турецький «Фенербахче» і швейцарський «Базель».

Найдраматичнішим протистоянням чвертьфінальної стадії Ліги Європи став поєдинок у Базелі, де господарі і гравці англійського «Тоттенгема» повторили результат 2:2, зафіксований і минулого тижня на туманному Альбіоні. Овертайм минув без забитих м’ячів, а в серії пенальті фортуна була на боці швейцарців. На стадії 1/16 фіналу «Базель» здолав опір українського «Дніпра».

Російський «Рубін» переграв «Челсі» (3:2), але не зміг компенсувати відставання після першого матчу, який приніс перемогу лондонцям – 3:1.

З рахунками 1:1 завершилися матчі «Лаціо» – «Фенербахче» і «Ньюкасл» – «Бенфіка». Тиждень тому турецький і португальський клуби на своїх полях перемогли з різницею у два м’ячі.

Жеребкування півфіналів Ліги Європи відбудеться сьогодні. Перед тим дізнаються про своїх суперників учасники півфінальної стадії Ліги чемпіонів. У головному клубному турнірі континенту залишилися тільки представники Іспанії та Німеччини – «Барселона», «Реал», «Баварія» і «Боруссія».
XS
SM
MD
LG