Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони готує для ЗСУ понад 900 одиниць резерву військової техніки


Міністерство оборони України заявило про виведення з резерву понад 900 одиниць військової техніки для подальшої їх поставки у військові частини і підрозділи Збройних Сил України, повідомили у прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, особовий склад однієї з баз резерву автомобільної техніки озброєння ЗСУ проводить «планові заходи по зняттю з тривалого зберігання автомобільної техніки шляхом розконсервації, опробуванням запусків двигунів, перевіркою роботи всіх систем озброєння і агрегатів та здійснює контрольний пробіг на відстань до 25 кілометрів».

«Підготовлені до забезпечення виконання завдань за призначенням та бойового застосування БМП, гусеничні тягачі, важковозні сідельні тягачі, напівпричепи, пересувні майстерні з ремонту автомобільної техніки, засоби евакуації, засоби для перевезення особового складу та підвозу матеріальних ресурсів, самонавантажувальні засоби поставляються у військові частини і підрозділи Збройних Cил України у встановленому порядку», − підкреслили в прес-службі.

Станом на 3 квітня на материкову частину України з тимчасово окупованої території Криму прибули 1250 військовослужбовців та працівників Збройних Cил, а також члени їхніх сімей.
На рахунки Міністерства оборони України в рамках акції «Підтримай Українську армію» від юридичних і фізичних осіб надійшло понад 80 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG