Доступність посилання

ТОП новини

Росія розробляє заходи у відповідь на асоціацію України з ЄС – Медведєв


Уряд Росії розробляє захисні заходи у відповідь на підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. Відповідне рішення буде ухвалене після консультацій, зазначив Медведєв.

«27 червня Україна підписала Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Це право України, а право Росії – перейти до нових умов роботи з нею. Захистити свій ринок. Рішення про заходи захисту буде ухвалено після консультацій. Уряд Росії займається аналізом ситуації, що склалася, а також розробляє наші дії в рамках Угоди про зону вільної торгівлі СНД і правил СОТ», – пише Медведєв.

21 березня Україна і Євросоюз підписали політичну частину Угоди про асоціацію. 27 червня Україна і ЄС завершили підписання Угоди про асоціацію в повному обсязі. Угода передбачає політичну асоціацію і економічну інтеграцію України з ЄС. Економічна частина передбачає створення Зони вільної торгівлі.

На 11 липня заплановані консультації за участі представників Євросоюзу, України і Росії щодо економічних аспектів реалізації Угоди про асоціацію.

XS
SM
MD
LG