Доступність посилання

ТОП новини

Військові роздають у Слов’янську харчі і воду


В Слов'янську величезні черги за гуманітарною допомогою
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:23 0:00

Українські військові у неділю роздали у Слов’янську кілька вантажівок харчів і питної води. Через бойові дії місто зазнає значних перебоїв із постачанням провізії. Пункти з допомогою розташовані у різних районах міста. Мешканці отримують хліб, ковбасу, крупи, олію, цукор, овочі, консерви.

«Сюди будуть підходити машини з гуманітарними вантажами. А ситуація в місті буде нормальною, коли тут будуть вода та електроенергія. Сьогодні в місто зайшла міліція – це посилені зведені загони міліції. Військові потроху з міста вийдуть і займуть позиції на бойових позиціях довкола. А тут буде працювати міліція і загони Нацгвардії, щоб був порядок», – заявив у неділю міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Найбільше продуктів видають на площі перед будівлею міської ради. Там у неділю вдень було одразу кілька військових вантажівок з провізією. До них вишиковувались довгі черги.

«Постачання погане. Коли хлібзавод закрили продуктів не стало взагалі. З продуктами проблеми вже два тижні. В сумку мені поклали тушонку, крупи різні і хліб взяв. Люди страждають без пенсій, тому доводиться так. Коли пенсія була, можна було щось купити, а тепер тільки так – гуманітарною допомогою», – розповів мешканець Слов’янська Олександр.

Військові запевняють, що продовжать постачати до Слов’янська гуманітарні вантажі.

Українські військові, що беруть участь в антитерористичній операції, протягом останніх днів звільнили від проросійських бойовиків Слов’янськ, Краматорськ та кілька інших населених пунктів на Донбасі.

Проросійські бойовики далі контролюють Донецьк, Луганськ і кілька менших міст. Українські силовики продовжують антитерористичну операцію.

XS
SM
MD
LG